Acties:

Webdesign

Naast het leveren van hosting diensten is het ook mogelijk om uw website door ons te laten ontwerpen. Wij maken websites voor particulieren, bedrijven en verenigingen. Dit houdt in dat wij voor u de lay-out, vormgeving en grafische elementen van de website verzorgen. Uw website wordt geheel volgens uw wensen gemaakt. Voor het ontwerpen van uw website maken wij gebruik van diverse professionele software pakketten.

CMS

Indien gewenst kunnen we het ontwerp voor u online plaatsen in combinatie met een CMS zodat u direct uw website online kan beheren en aanpassen.

Kosten

Het ontwerpen van websites is maatwerk omdat elke opdracht anders is en elke klant wat anders verlangt. De prijzen variëren van 500 euro voor een lay-out en vormgeving zonder veel grafische elementen tot 1500 euro voor een lay-out met zeer veel grafische elementen en andere speciale dingen. Het design geschikt maken voor gebruik in een CMS en deze online brengen kost 100 euro.

Offerte

Voor een offerte kunt u het contact formulier gebruiken. Hoe duidelijker uw omschrijving van wat u wilt hebben hoe beter wij in staat zijn om een goede offerte uit te brengen.

Zoeken

Domein Check

Domeinnaam :
www.