Acties:

Development

Naast het leveren van webhosting bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het ontwikkelen van webapplicaties. Wij ontwikkelen websites op basis van PHP en Java EE. Vrijwel alles wat u wenst is mogelijk om te maken van webwinkel tot vacature site en van een gastenboek tot een gespecialiseerde accountants applicatie.

Analyse en ontwerp

Het ontwikkelen van een applicatie start altijd met een analyse en ontwerp. Voor een applicatie gebouwd kan worden moet eerst helder zijn wat de verwachtingen zijn en hoe deze verwachtingen vertaald gaan worden naar een applicatie. Dit zal resulteren in een database en applicatie ontwerp.

Bouw

Als er een ontwerp is kan begonnen worden met de bouw van de applicatie in PHP of in Java. Als de bouw aardig is gevorderd zullen we u (indien gewenst) prototypes laten zien zodat we kunnen afstemmen of het helemaal volgens wens is.

Het is ook mogelijk om enkel een database en applicatie ontwerp te laten maken zonder de applicatie te laten maken. Dit is handig wanneer u zelf kunt programmeren maar niet goed weet hoe dit aan te pakken. Een ontwerp geeft u dan een goed inzicht over de opbouw en structuur van de applicatie.

Offerte

Het is mogelijk om van te voren een vaste prijs af te spreken of op uurbasis te factureren. Voor een offerte kunt u het contact formulier invullen. Vertel zoveel mogelijk over uw wensen, dan kunnen wij u een beter inzicht geven in de kosten en mogelijkheden.

Zoeken

Domein Check

Domeinnaam :
www.